Professionel træfældning og topkapning

Udover nedrivning og renovering, asbestsanering og facadebehandling på huse tilbyder vi hos Arly Hockerup i Holbæk ligeledes træfældning, topkapning og beskæring for erhvervskunder, heriblandt for kommuner og boligforeninger.

Vi fælder træer, beskærer og bortskaffer affaldet

​Med mange års erfaring inden for træfældning, topkapning og rydning af buske betegner vi os selv som specialister på området. 

At få fældet store træer på større områder udført professionelt er den mest sikre løsning for alle, da der ofte kan være placeret bygninger, biler eller andre træer i umiddelbar nærhed af de træer, der ønskes fældet, og det derfor er vigtigt at sørge for, at intet unødigt bliver beskadiget.

Hos Arly Hockerup udfører vi bl.a. følgende opgaver:

  • ​Beskæring
  • Topkapning (træfældning fra toppen)
  • Fældning af farlige træer (træer der f.eks. hænger ind over bygninger eller el-ledninger)

Træfældning er ofte relevant i forbindelse med nedrivning, som er en af de services, vi ligeledes tilbyder til en god pris.

Fældning af træer til en god pris

Ønsker du tilbud på træfældning eller topkapning, så ring gerne til os på telefon 40 28 13 48 eller 24 81 95 22 eller send billeder af det, du ønsker fældet, revet ned eller renoveret på e-mail arly@hockerup-aps.dk​, så vi kan vurdere opgavens omfang nærmere. Derefter vender vi tilbage til dig snarest muligt.​​

Har du spø​rgsmål eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Arly Hockerup ApS Holbæk  •  Vestervangen 13, 4300 Holbæk  •  CVR: 14311548

Ring for et godt tilbud: 24 81 95 22  •  E-mail: arly@hockerup-aps.dk