Professionel træfældning og topkapning

Skal du bruge hjælp til fældning af træer?

Står du og skal bruge professionel hjælp til fældning af træer? Så skal du ikke lede længere. Hos Arly Hockerup ApS tilbyder vi træfældning, topkapning og beskæring til konkurrencedygtige priser.

Vi holder til i Holbæk i Nordsjælland, men arbejder for erhvervskunder, heriblandt kommuner og boligforeninger på hele Sjælland.

Vi fælder træer, beskærer og bortskaffer affaldet

Med vores mange års erfaring inden for træfældning, topkapning og rydning af buske betegner vi os selv som specialister på området.

At få fældet store træer på større områder er mest sikkert, hvis det udføres af professionelle fagfolk. Der kan nemlig ofte være placeret bygninger, biler eller andre træer i umiddelbar næhed af de træer, der skal fældes. Det er derfor vigtigt at sørge for, at intet unødigt bliver beskadiget.

Vi udfører bl.a. følgende opgaver:

  • Beskæring af træer
  • Topkapning (træfældning fra toppen)
  • ​Fældning af farlige træer (træer der f.eks. hænger ind over bygninger eller el-ledninger)

Fældning af træer er ofte relevant i forbindelse med nedrivning – som er en af de services, vi ligeledes tilbyder til en god pris.

Træfældning og topkapning til en god pris

Nu tænker du måske ”hvad koster træfældning?” – ønsker du et tilbud på træfældning eller topkapning, er du altid velkommen til at kontakte os

Du kan sende billeder af det, du ønsker fældet, revet ned eller renoveret. Så kan vi vurdere opgavens omfang og komme med et konkret tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med fældning af træer.

Har du spø​rgsmål eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Arly Hockerup ApS Holbæk  •  Vestervangen 13, 4300 Holbæk  •  CVR: 14311548

Ring for et godt tilbud: 24 81 95 22  •  E-mail: arly@hockerup-aps.dk