Træfældning udført af professionelle​

Udover nedrivning og renovering af ejendom, asbestsanering, facadebehandling på huse, tilbyder vi hos Arly Hockerup i Holbæk ligeledes træfældning for blandt andet kommuner og boligforeninger – men desværre ikke til dig privat. Måske står din arbejdsplads, og skal have fældet nogle træer, men har ikke hverken muligheden for eller ønsket om at gøre det hårde arbejde selv? Det er her, vi kommer ind i billedet.

Mange års erfaring i træfældning

Med mange års erfaring inden for fældning af træer og rydning af buske, betegner vi os selv som specialister på området. At få træfældning af store træer på større områder udført professionelt er den mest sikre løsning for alle, da der ofte kan være placeret bygninger, biler eller andre træer i umiddelbar nærhed af de træer, der ønskes fældet, og det derfor er vigtigt at sørge for, at intet unødigt risikeres beskadiget.

Hos Arly Hockerup Aps udfører vi følgende opgaver inden for træfældning:

  • ​​Beskæring
  • ​Topkapning (træfældning fra toppen)
  • ​Fældning af farlige træer (træer der eksempelvis hænger ind over bygninger eller el-ledninger)

Træfældning er ofte relevant i forbindelse med nedrivning, som er en af de services, vi ligeledes tilbyder til en god pris.

Fældning af træer til en god pris

Ønsker du tilbud på træfældning eller har du en anden spændende opgave til os, så ring gerne til os på telefon 40 28 13 48 eller 24 81 95 22 eller send billeder af det, du ønsker fældet, revet ned eller renoveret på e-mail arly@hockerup-aps.dk​, så vi kan vurdere opgavens omfang nærmere. Så vender vi tilbage til dig snarest muligt.​​

Har du spø​rgsmål eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Arly Hockerup ApS Holbæk  •  Vestervangen 13, 4300 Holbæk  •  CVR: 14311548

Ring for et godt tilbud: 24 81 95 22  •  E-mail: arly@hockerup-aps.dk