Vi varetager delvis indvendig nedrivning

​Vil du have optimeret pladsen i dit hjem? Vil du have væltet en mur eller et par indervægge, så der kommer mulighed for nyt inventar og måske bedre lys?

Du kan trygt overlade nedrivningen til os

​Vi er Arly Hockerup ApS, og vi kan hjælpe dig med at få lavet en delvis nedrivning af indvendige vægge, så du får mere plads i hjemmet. Vores kompetente nedrivningsfirma har mange års erfaring med nedbrydning, og du kan have tillid til, at vi gør et ordentligt stykke arbejde i din bygning.

Vi arbejder både for private kunder og erhverv. Vi har adresse i Holbæk i Nordsjælland, og vores kunder kommer fra hele Sjælland.

Derfor skal du vælge os til indvendig nedrivning

Vi forstår godt hvorfor, at det kan være fristende at kaste sig ud i et gør-det-selv-projekt, når du skal have lavet en delvis nedrivning. Det er dog mange ting, som man skal være opmærksom på, og i værste tilfælde kan du gøre større skade end gavn.

Kun med professionel assistance til væltning af mur kan du være sikker på, at alting går efter planen. Vi leverer altid flotte resultater, og vores proces er effektiv. Vi klarer hurtigt en indvendig nedrivning, og vi kører ikke hjem, før du er tilfreds med resultatet.

Vi sørger for et godt samarbejde

Generelt vægter vi kundetilfredshed meget højt, og vi har dig med inde over hele processen. Hvis du har nogle specifikke tanker eller ønsker i forbindelse med delvis nedrivning, så vil vi gerne finde en optimal løsning, som passer til dig.

Vi tilbyder også at lave miljøsanering, så du kan være sikker på, at der bliver fjernet eventuelle miljøskadelige stoffer fra nedrivningsaffaldet på lovlig vis.

Få et godt tilbud på din nedrivning

Kontakt os i dag, hvis du gerne vil have et godt og uforpligtende tilbud på indvendig nedrivning. Fang os på enten e-mail eller telefon i vores åbningstider.​

Indhent et tilbud

Har du spø​rgsmål eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Arly Hockerup ApS Holbæk  •  Vestervangen 13, 4300 Holbæk  •  CVR: 14311548

Ring for et godt tilbud: 24 81 95 22  •  E-mail: arly@hockerup-aps.dk