Vi tilbyder bortkørsel af forurenet jord til en god pris

​Mangler du nogle et par kyndige hænder til at hjælpe med bortkørsel af forurenet jord? Så lad Arly Hockerup klare opgaven for dig!

Professionel håndtering af forurenet jord til dit næste byggeprojekt

​Man skal have tilladelse til at arbejde med visse typer forurenet jord, og hvis du ikke har tilladelse, så er det nødvendigt med en professionel bortskaffelse.

Arly Hockerup vil med glæde hjælpe dig med bortkørsel af jord, så du trygt kan arbejde videre på din renovering eller byggeprojekt. Vi er et professionelt firma, som laver nedrivning, nedbrydning og miljøsanering. 

Når du hyrer os til at lave bortkørsel af forurenet jord, kan du regne med god service med ordentlige resultater. Vi klarer alle dele i processen og står for både afhentning, håndtering og bortskaffelse.

Vi har adresse i Holbæk og arbejder både for private og erhvervskunder. Vi kører både i Nordsjælland og resten af Sjælland. 

Derfor skal vi stå for bortkørsel af din jord

Der er mange grunde til, at du skal få Arly Hockerup til at lave bortkørsel af jord for dig. Vi har alt det rigtige udstyr, så vi kan hurtigt og effektivt få jorden af banen. På den måde kan du nemt vende tilbage til arbejdet.

Vi er et vidende og fagligt team, som også laver miljøsanering. Vi kan hjælpe dig med at vurdere hvilken klasse, som den forurenede jord tilhører, så du nemmere kan bestemme, hvad der skal ske med det.

Hvis du skulle blive i tvivl om selv det mindste, så står vores venlige medarbejdere klar med kompetente råd og vejledning. 

Vi hjælper dig gerne igennem processen fra start til slut - for kundetilfredshed er nemlig en stor faktor i vores firma. 

Har du spørgsmål? Ring til os!

Hvis du vil vide mere om bortkørsel af forurenet jord, så tag kontakt til os i dag. Du kan fange os på e-mail og telefon i vores åbningstider. Ønsker du det, så har vi et uforpligtende tilbud klar til dig.

Har du spø​rgsmål eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Arly Hockerup ApS Holbæk  •  Vestervangen 13, 4300 Holbæk  •  CVR: 14311548

Ring for et godt tilbud: 24 81 95 22  •  E-mail: arly@hockerup-aps.dk