Afslibning af maling på alle typer træværk

Vi har stor ekspertise med at fjerne gammel maling

​Ønsker du professionel hjælp til afslibning af maling? Så lad os fjerne malingen for dig.

Hos Arly Hockerup har vi specialiseret os i sanering, nedrivning og renovering, og vi har en særlig ekspertise med at fjerne maling fra træværk.

Alle skal have råd til kvalitetshåndværk, og derfor gør vi vores bedste for at holde priserne i bund. Vi ligger i Holbæk, hvorfra vi kører ud til private og erhverv i hele Nordsjælland og på resten af Sjælland.

Vi gør overflader af træ klar til malerarbejde

​Det er et stort arbejde at slibe gammel maling af gulve, døre, vinduer, karme og lister med videre. Ikke desto mindre er det et vigtigt forarbejde, hvis slutresultatet skal blive flot, solidt og holdbart. Dels giver det en mere jævn og ensartet overflade. Dels vil den nye maling hæfte bedre til træværket. Vi tilbyder alle former for afslibning af maling, hvor vi anvender professionelle metoder og effektivt udstyr.

Det kan være i forbindelse med en større renovering af huset, men det kan også være, at vi kun skal ordne gulvet eller vinduerne. Herefter vil overfladerne på træværket være klar til det efterfølgende malerarbejde.

Kontakt os for at få en pris på afslibning af maling

​Du er velkommen til at høre mere om vores forskellige ydelser, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Samtidig kan vi give råd og vejledning. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på den ønskede afslibning af maling.

Indhent et tilbud

Har du spø​rgsmål eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Arly Hockerup ApS Holbæk  •  Vestervangen 13, 4300 Holbæk  •  CVR: 14311548

Ring for et godt tilbud: 24 81 95 22  •  E-mail: arly@hockerup-aps.dk