PCB-sanering – professionel fjernelse af PCB

Vi har altid fokus på sikkerhed og grundighed

​Skal du have udført PCB-sanering? Så lad os udføre saneringsopgaven for dig.

Hos Arly Hockerup har vi stor ekspertise med håndtering af farlige og sundhedsskadelige stoffer, herunder fjernelse af PCB.

Vi lægger stor vægt på kvalitet, sikkerhed og grundighed, når vi sanerer ejendomme. Vi ligger i Holbæk, hvorfra vi servicerer kunder i hele Nordsjælland og på resten af Sjælland.

Fjernelse af PCB sker efter alle love og regler

Vi har mere end 48 års erfaring med indvendig nedrivning i ejendomme, og vi har også stor erfaring med sanering og håndtering af farlige og sundhedsskadelige byggematerialer såsom fjernelse af PCB.

PCB er en forkortelse for polyklorerede bifenyler, som dækker over en lang række farlige stoffer. De blev anvendt i byggematerialer fra 1950 og frem til 1970'erne, men i visse tilfælde helt ind i 1980'erne. Vi har specialuddannede medarbejdere til at varetage PCB-sanering i alle typer ejendomme. 

Du kan naturligvis forvente, at vores arbejde altid lever op til alle love og regler samt diverse miljø- og affaldsregistreringskrav.

Vores store faglige indsigt er samtidig din sikkerhed for, at vi leverer effektive og optimale løsninger, der også lever op til dine behov og forventninger. Vi sikrer med andre ord en professionel planlægning og efterfølgende bortskaffelse.

Få flere oplysninger om PCB-sanering

​Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan levere en professionel og problemfri PCB-sanering. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse, hvor vi gennemgår ejendommen. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på fjernelse af PCB.

Kontakt os

Har du spø​rgsmål eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Arly Hockerup ApS Holbæk  •  Vestervangen 13, 4300 Holbæk  •  CVR: 14311548

Ring for et godt tilbud: 24 81 95 22  •  E-mail: arly@hockerup-aps.dk