Asbestsanering, miljøsanering og deponering af affald

Vi står for kvalitet, sikkerhed og grundighed

Hos Arly Hockerup står vi for kvalitet, sikkerhed og grundighed. Det er alt sammen noget, der skinner igennem i vores arbejde med bl.a. miljøsanering af hus, asbestsanering og deponering af affald.

Vi tilbyder sanering til både private og erhverv, og har i mange år sørget for at sanere mange forskellige bygninger, hvor der var konstateret asbest. 

Vi holder til i Holbæk i Nordsjælland, men arbejder gerne over hele Sjælland.

Hvad er miljøsanering?

Miljøsanering er den del af sorteringen, der bl.a. omfatter håndtering og fjernelse af farlige og sundhedsskadelige stoffer og materialer. Det kan f.eks. være asbestholdig rørisolering, kviksølvholdige lyskilder, PBC, bly, zink og meget mere.

Problemfrie løsninger med deponering af affald og sanering

Vi tilbyder problemfrie løsninger inden for asbestsanering og bortskaffelse af affald – og så endda til en god pris. Vi har et specialuddannet personale, som tager sig af selve saneringen, og som kan fjerne alle typer asbest i din bygning.

Vores arbejde og udstyr lever naturligvis op til de lovpligtige regler samt miljø- og affaldsregistreringskrav. Det er din sikkerhed for et professionelt udført arbejde med f.eks. miljøsanering af hus.

Hør mere om asbestsanering og miljøsanering af hus

Udover miljøsanering af hus udfører vi også deponering af gammelt tag og som sagt deponering af affald. Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi oplyser dig gerne om priser, muligheder, regler og meget mere. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Har du spø​rgsmål eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Arly Hockerup ApS Holbæk  •  Vestervangen 13, 4300 Holbæk  •  CVR: 14311548

Ring for et godt tilbud: 24 81 95 22  •  E-mail: arly@hockerup-aps.dk