Asbestsanering og miljøsanering af hus

Asbestfjernelse med fokus på kvalitet, sikkerhed og grundighed

Er du på udkig efter et firma, der kan hjælpe med asbestfjernelse og miljøsanering af hus? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi tilbyder asbestsanering til både private og erhverv, og har i mange år sørget for at sanere mange forskellige bygninger, hvor der var konstateret asbest.

Arly Hockerup ApS holder til i Holbæk i Nordsjælland, men arbejder gerne over hele Sjælland.

Vores kerneværdier er kvalitet, sikkerhed og grundighed. Det er alt sammen noget, der skinner igennem i vores arbejde med bl.a. asbestsanering og miljøsanering af hus.

Hvad er miljøsanering?

Miljøsanering er den del af sorteringen, der bl.a. omfatter håndtering og fjernelse af farlige og sundhedsskadelige stoffer og materialer. Det kan f.eks. være asbestholdig rørisolering, kviksølvholdige lyskilder, PBC, bly, zink og meget mere.

Vi tilbyder problemfrie løsninger

Vi tilbyder problemfrie løsninger inden for miljø- og asbestsanering – og så endda til en god pris. Vi har et specialuddannet personale, som tager sig af selve saneringen, og som kan fjerne alle typer asbest i dine bygninger.

Vores arbejde og udstyr lever naturligvis op til de lovpligtige regler samt miljø- og affaldsregistreringskrav. Det er din sikkerhed for et professionelt udført arbejde.

Hør mere om asbestsanering

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med asbestfjernelse eller anden miljøsanering af hus, skal du ikke tøve med at kontakte os

Vi oplyser dig gerne om priser, muligheder, regler og meget mere. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Har du spø​rgsmål eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Arly Hockerup ApS Holbæk  •  Vestervangen 13, 4300 Holbæk  •  CVR: 14311548

Ring for et godt tilbud: 24 81 95 22  •  E-mail: arly@hockerup-aps.dk