Asbestsanering og miljøsanering af høj kvalitet

Hos Arly Hockerup ApS star vi får kvalitet, sikkerhed og grundighed. Det er alt sammen noget der skinner igennem i vores arbejde med miljøsanering, asbestsanering og deponering af affald.

Vi tilbyder sanering til både private og erhverv, og har i mange år sørget for at sanere mange forskellige bygninger, hvor der var konstateret asbest. Vi holder til i Holbæk i Nordsjælland, men arbejder gerne på hele Sjælland.

Men hvad er miljøsanering? Miljøsanering er en af sorteringen, der bl.a. omfatter fjernelse af farlige stoffer og materialer. Det kan f.eks. være asbestholdig rørisolering, kviksølvholdige lyskilder og meget mere.

Problemfrie løsninger med deponering af affald og sanering

Vi tilbyder problemfrie løsninger inden for asbestsanering – og så endda til en god pris.

Vi har et specialuddannet personale, som tager sig af selve saneringen, og som kan fjerne alle typer asbest i et byggeri.

Vores arbejde og udstyr lever naturligvis op til de lovpligtige miljø- og affaldsregistreringskrav, hvilket er din sikkerhed for et professionelt udført arbejde.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne

Udover miljøsanering udfører vi også deponering af gammelt tag og deponering af affald. Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi oplyser dig gerne om priser, muligheder, regler og meget mere.

Ring til os i dag på telefon: 40 28 13 48 / 24 81 95 22 eller e-mail: arly@hockerup-aps.dk for et uforpligtende tilbud på asbestsanering, miljøsanering eller deponering af affald.

Har du spø​rgsmål eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Arly Hockerup ApS Holbæk  •  Vestervangen 13, 4300 Holbæk  •  CVR: 14311548

Ring for et godt tilbud: 24 81 95 22  •  E-mail: arly@hockerup-aps.dk