Få professionel hjælp til dit gravearbejde

Vi holder til i Holbæk i Nordsjælland og kører gerne til resten af Sjælland for at lave gravearbejde for dig. Vi arbejder både for private og erhverv.​

Vi har erfaring med alt inden for jord- og gravearbejde

Står du med en grund, som du gerne vil bygge på, men som ikke er klar til gravearbejde? Arly Hockerup Aps kan hjælpe dig med at gøre grunden klar til byggeri. Vi er et professionelt nedrivningsfirma med mere end 48 års erfaring, som kan hjælpe dig med alt inden for gravearbejde.

Vi har alt det rigtige udstyr og maskiner, så vi kan stille hurtigt. Vi er effektive, og når vi laver gravearbejde, bliver din matrikel klar til byggeri på ingen tid.

Vores kyndige medarbejdere har masser af erfaring og høj faglighed. Du kan stole på, at alt på grunden er i skønneste orden, når du har haft besøg af os.

Hvad indebærer gravearbejde?

Når en grund endnu ikke er klar byggeri, så er den helt ubearbejdet. Det kan f.eks. være en mark, skov eller noget tredje fritvoksende terræn.  Her vil gravearbejde typisk indebære jordregulering, som vil klargøre grunden til det kommende byggeri. 

Sikre løsninger, gode samarbejder

Når du vælger Arly Hockerup til at lave gravearbejde på din grund, kan du regne med, at du får gode resultater. Vi er et nedrivningsfirma, som går op i kvalitet og ordentlig sikkerhed, når vi laver gravearbejde.

Vi har altid vores kunder med inde over processen, og vi sørger for at opfylde alle dine behov. Vi tager ansvar for alle dele af gravearbejdets proces: både planlægning, oprydning og udjævning af grund. Vi kan også lave træfældning, hvis du ønsker det. 

Få et uforpligtende tilbud

Når du vælger Arly Hockerup til at udføre gravearbejde på din grund, så kan du også regne med, at vi giver dig en god pris. Det kan være en større omgang at bygge ejendom, og vi sørger for, at du får mest muligt ud af dine penge.

Kontakt os for at høre nærmere. Vi sidder klar med et godt, uforpligtende tilbud til dig.

Har du spø​rgsmål eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Arly Hockerup ApS Holbæk  •  Vestervangen 13, 4300 Holbæk  •  CVR: 14311548

Ring for et godt tilbud: 24 81 95 22  •  E-mail: arly@hockerup-aps.dk