Sanering og forsikring i forbindelse med skader

Vi udfører sikkert og effektivt saneringsarbejde

​Har du brug for hjælp til sanering og forsikring? Så er vi den rette til at hjælpe dig. Hos Arly Hockerup er vi eksperter i forsikringsskader og saneringsarbejde i forbindelse med for eksempel skimmel, vand og brand.

Vi har altid stort fokus på sikkerhed, effektivitet og kvalitet, når vi har en saneringsopgave. Samtidig sikrer vi en korrekt bortskaffelse. Vi har kontor i Holbæk, men vi kører ud til privat- og erhvervskunder i hele Nordsjælland og på det øvrige Sjælland.

Hos os er du i trygge hænder ved enhver skade

​Vi har mere end 48 års erfaring med alle former for indvendig nedrivning og oprydning samt den efterfølgende håndtering og bortskaffelse af affald. Det gælder også farlige og sundhedsskadelige byggematerialer.

Samtidig har vi stor erfaring med både sanering og forsikring. Det kan for eksempel være en forsikringsskade i forbindelse med en brand. Det kan endvidere være skimmelsvamp som følge af vandskader og lignende.

Vi tilbyder alle former for skadeservice, hvor vi kommer så hurtigt som muligt, og hvor vi inddrager dig i det omfang, som du ønsker. Vi sørger med andre ord for, at du er i trygge hænder og får en bekymring mindre.

Få flere oplysninger om sanering og forsikring

​Kontakt os gerne for at høre mere om sanering og forsikring. Her kan du fortælle mere om skaden og omfanget, herunder om det er et akut problem. Vi kommer naturligvis gerne ud for at besigtige skaden, og vi laver meget gerne et uforpligtende tilbud til dig eller forsikringsselskabet. 

Indhent et tilbud

Har du spø​rgsmål eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Arly Hockerup ApS Holbæk  •  Vestervangen 13, 4300 Holbæk  •  CVR: 14311548

Ring for et godt tilbud: 24 81 95 22  •  E-mail: arly@hockerup-aps.dk