Få lavet gravearbejde og byggemodning af grund

Vi holder til i Holbæk i Nordsjælland og kører gerne til resten af Sjælland for at lave gravearbejde for dig. Vi arbejder både for private og erhverv.​

Vi har erfaring med alt inden for jord- og gravearbejde

Står du med en grund, som du gerne vil bygge på, men som ikke er byggemodnet? Arly Hockerup Aps kan hjælpe dig med at gøre grunden klar til byggeri. Vi er et professionelt nedrivningsfirma med mere end 48 års erfaring, som kan hjælpe dig med alt inden for gravearbejde.

Vi har alt det rigtige udstyr og maskiner, så vi kan stille hurtigt. Vi er effektive, og når vi laver byggemodning af grund, bliver din matrikel klar til byggeri på ingen tid.

Vores kyndige medarbejdere har masser af erfaring og høj faglighed. Du kan stole på, at alt på grunden er i skønneste orden, når du har haft besøg af os.

Hvad er byggemodning af grund?

Når en grund ikke er byggemoden, så er den helt ubearbejdet og ikke klar til byggeri. Det kan f.eks. være en mark, skov eller noget tredje fritvoksende terræn. Byggemodning er typisk lig jordregulering, men det kan også indebære installation af kloakering, vejanlæg, belysning og andre øvrige forsyningsanlæg.

Sikre løsninger, gode samarbejder

Når du vælger Arly Hockerup til at lave byggemodning af grund, kan du regne med, at du får gode resultater. Vi er et nedrivningsfirma, som går op i kvalitet og ordentlig sikkerhed, når vi laver gravearbejde.

Vi har altid vores kunder med inde over processen, og vi sørger for at opfylde alle dine behov. Vi tager ansvar for alle dele af byggemodningens proces: både planlægning, oprydning og udjævning af grund. Vi kan også lave træfældning, hvis du ønsker det. 

Få et uforpligtende tilbud

Når du vælger Arly Hockerup til at lave byggemodning af grund, så kan du også regne med, at vi giver dig en god pris. Det kan være en større omgang at bygge ejendom, og vi sørger for, at du får mest muligt ud af dine penge.

Kontakt os for at høre nærmere. Vi sidder klar med et godt, uforpligtende tilbud til dig.

Har du spø​rgsmål eller ønsker du et godt tilbud, så kontakt os.

Få et uforpligtende tilbud​

​Har du brug for hjælp? Vi står altid klar til at hjælpe.

Ring eller skriv.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Arly Hockerup ApS Holbæk  •  Vestervangen 13, 4300 Holbæk  •  CVR: 14311548

Ring for et godt tilbud: 24 81 95 22  •  E-mail: arly@hockerup-aps.dk